0-24 Segélyszolgálat Pécs

Ha nem talál autószervizt hétvégén vagy munkaidőn kívül, mi tudunk segíteni!

0-24 Segélyszolgálat Pécs

Azonnal indulunk

Profi autószerelők állnak rendelkezésre a hét minden napján. Hibakód olvasása és törlése a legtöbb típushoz elérhető, nem csak a műhelyben hanem egész Baranya megye területén. Defekt javítás, gumicsere is megoldott, akár az út szélén is. Partnerünk nagy raktárkészlettel rendelkezik új akkumulátorokból és ha kell akkor hétvégén is elérhető, a beszerelését pedig mi elvégezzük. Non-stop segélyszolgálatunk mindig elérhető, ha nem lehet az autót a helyszínen javítani, akkor elszállítjuk az autószervizbe, vagy oda ahová szeretné, a hét minden napján. Már nagyon sok alkalommal tudtunk segíteni ügyfeleinknek abban, hogy folytatni lehessen az utazást és ne kelljen órákat állni az autó mellett. Számunkra fontos, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, mert nem biztos hogy az az egyedüli megoldás hogy elszállíttatjuk a járművünket.

24 órában állunk rendelkezésére.

Segélyszolgálattal kapcsolatos szolgáltatások

Autómentés

Autó javítás

Gumiszerelés

Karosszéria javítás

Autódiagnosztika

Hibakód olvasás-törlés

Klíma javítás

Segélyszolgálat

Akku csere

Csereautó

Vélemények

A hétvégén Baranyában kirándultunk és sajnos kaptunk egy defektet. Lászlót hívtuk, aki 20 perc alatt a kijött hozzánk és hozott nekünk egy pótkereket amivel tovább tudtunk menni és nem kellett megvárni a hétfőt a javítással. Az egész családunk nagyon köszöni a gyors segítséget!

B. Imre
Kecskemét

Szombaton délután a barátnőmmel vásároltunk egy üzletközpontban és amikor végeztünk nem indult az autóm. Laci sietett a segítségünkre percek alatt megtudtuk, hogy az akkumulátor a hibás, a szerelő fél órán belül kicserélte egy új aksira és így már haza tudtunk menni. Köszönjük szépen!

F. Anett
Tolna

Vasárnap délután indultam dolgozni Ausztriába, de az autóm nehezen indult és világított a hibajelzés. A szerelő kijött a helyszínre, kiolvasta a hibát majd kitakarította az EGR szelepet és indulhattam is, azóta is jó az autó. Köszönöm a segítséget!

B. Róbert